Νέο υποκατάστημα του ομίλου επιχείρησεων VaCo Group στην Αθήνα!

Καταχώρηση 2017/02/14

Ο όμιλος επιχειρήσεων VaCo Group επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες προς την Αθήνα και δημιουργεί το πρώτο του υποκατάστημα στο Ελληνικό!

Το κατάστημα illea cosmetics athens είναι το πρώτο μαγαζί αποκλειστικά με προϊόντα Νεκράς Θάλασσας στην Αθήνα και φιλοξενεί τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Mon Platin, ρούχα από επιλεγμένες βιοτεχνίες, κοσμήματα της εταιρείας funky jewel με σκοπό να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.leoni.gr

 

 

 

 

Περισσότερα

Μελέτη - κατασκευή Lyco lounge

Καταχώρηση 2012/10/28

Η εταιρεία Vandoros + Partners σε συνεργασία με το γραφείο OFFICETWENTYFIVE architects πραγματοποιεί τη μελέτη (α' βραβείο σε κλειστό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό) και την κατασκευή του πρώτου Lyco lounge cafe-bar-restaurant στην Περαία Θεσσαλονίκης. Περισσότερα

Δημοσίευση στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος >13-10-2012

Καταχώρηση 2012/10/18

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ArchiTeam και του Οffice 25 architects για την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών στην Ελλάδα.

Με αφορμή τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για την Ανάπλαση του άξονα Αγίας Σοφιας -Αχειροποιήτου, φιλοδοξούμε να ξεκινήσει μια συζήτηση η οποία θα οδηγήσει σ' έναν πιο ξεκάθαρο και διάφανο τρόπο διεξαγωγής διαγωνισμών και ανακοίνωσης αποτελεσμάτων.

Περισσότερα